събота, 6 юни 2009 г.

Да спасим българския мъж, този лъв на Балканите!!


Българският мъж е голяма работа ви казвам! Не само, че оная работа му е голяма, но дори и работата му да порасне, той е като София – расте, но не старее... Българският мъж е оцелявал и ще продължава да оцелява – тва финансови кризи, тва намаляват му заплатата, тва безработица...психиката му е желязна – той може да надцака всекиго. Уникална работа! И от всичко разбира миличкият – тва футбол, тва готвене, тва политика.., за секс да не говорим...аз се чудя как не се е реализирал целият тоя потенциал в порноиндустрията.


Напоследък обаче забелязвам някакво линеене на бг мъжествеността. Целият тестостерон се е излял по форуми и блог – коментари...Големи ги вадят ви казвам, а иначе едно здрасти на хубаво младо момиче не могат да кажат – използват мониторите си като щитове, а клавиатурата като меч. Така си е – еволюират нещата...някога се е започнало с мечът, преминава се към пистолета, пушката, сетне химикалчицата:):)а сега и клавиатурката...мъка, мъка ви казвам. Добрият стар секс все повече отмира в забвение – все пак сексшоповете предлагат изкуствени влагалища, та чак и вибриращи! Хвала на човешкото въображение и напредничава мисъл. Все пак балканските лъвове трябва да се развиват професионално, да се ъпгрейтват перманентно и едно искуствено влагалище си е удобство в редица отношения.


Ние българските жени – не трябва да стоим безучастни към това разххищение на бг мъжественост! Все пак нашто си е наше и бива да ударим едно рамо на наште момчета! И....момичета чакайте малко...ами едно кафе не им даваме да ни почерпят – сакън видите ли колко сме независими – постоянно слушам около себе си за сексуалните подвизи на представителки на моя пол – коя колко вибратора имала...ами хубаво имате... ползвайте си ги със здраве – ама като ходим до тоалетната по нужда / извинявам се на по- чувствителните към естетиката за примера / - споделяме ли после на всеослушание за „общението си “ с тоалетната хартия?! Айде да се не осираме ;)

Абе момичета - ми то на тоя мъж една пишка му остана – и вие искате да му я отнемете и да я замените с някви си вибратори! Не стига че печелят колкото нас – ами какда се почувстват значими....

Вибратори! Бас ловя, че и гушкатори ще измислят...

Момичета! Нека бойкотираме сексиндустрията - да подкрепим Българският мъж! С риск – да минем за назадничави – струва си – повярвайте ми :):):)