събота, 6 юни 2009 г.

Да спасим българския мъж, този лъв на Балканите!!


Българският мъж е голяма работа ви казвам! Не само, че оная работа му е голяма, но дори и работата му да порасне, той е като София – расте, но не старее... Българският мъж е оцелявал и ще продължава да оцелява – тва финансови кризи, тва намаляват му заплатата, тва безработица...психиката му е желязна – той може да надцака всекиго. Уникална работа! И от всичко разбира миличкият – тва футбол, тва готвене, тва политика.., за секс да не говорим...аз се чудя как не се е реализирал целият тоя потенциал в порноиндустрията.


Напоследък обаче забелязвам някакво линеене на бг мъжествеността. Целият тестостерон се е излял по форуми и блог – коментари...Големи ги вадят ви казвам, а иначе едно здрасти на хубаво младо момиче не могат да кажат – използват мониторите си като щитове, а клавиатурата като меч. Така си е – еволюират нещата...някога се е започнало с мечът, преминава се към пистолета, пушката, сетне химикалчицата:):)а сега и клавиатурката...мъка, мъка ви казвам. Добрият стар секс все повече отмира в забвение – все пак сексшоповете предлагат изкуствени влагалища, та чак и вибриращи! Хвала на човешкото въображение и напредничава мисъл. Все пак балканските лъвове трябва да се развиват професионално, да се ъпгрейтват перманентно и едно искуствено влагалище си е удобство в редица отношения.


Ние българските жени – не трябва да стоим безучастни към това разххищение на бг мъжественост! Все пак нашто си е наше и бива да ударим едно рамо на наште момчета! И....момичета чакайте малко...ами едно кафе не им даваме да ни почерпят – сакън видите ли колко сме независими – постоянно слушам около себе си за сексуалните подвизи на представителки на моя пол – коя колко вибратора имала...ами хубаво имате... ползвайте си ги със здраве – ама като ходим до тоалетната по нужда / извинявам се на по- чувствителните към естетиката за примера / - споделяме ли после на всеослушание за „общението си “ с тоалетната хартия?! Айде да се не осираме ;)

Абе момичета - ми то на тоя мъж една пишка му остана – и вие искате да му я отнемете и да я замените с някви си вибратори! Не стига че печелят колкото нас – ами какда се почувстват значими....

Вибратори! Бас ловя, че и гушкатори ще измислят...

Момичета! Нека бойкотираме сексиндустрията - да подкрепим Българският мъж! С риск – да минем за назадничави – струва си – повярвайте ми :):):)
3 коментара:

Анонимен каза...

dvd photo slide show crack
nerovision express 3.0.1.18 crack
army builder crack 3.0
4 keygen quake
guitarpro 4 crack
cutepdf 3.07 crack
back like cooked crack vol
remote system information 3.0 crack
maya 6 crack keygen
popupcop 2.5 crack
ansys 9 crack
sibelius g7 crack
5.03 download internet keygen manager
av vcs 4.0 crack
2.8 keygen mikrotik
tweakmaster 2.03 crack
quicken personal plus crack
adobe premere pro crack
security administrator 10 crack
1 click dvd copy serial crack
ydecode warez
easy dvd to divxvcdsvcd converter 3.0.26 crack
stoik video converter 2 crack
paint shop pro 8.10 crack
action script viewer crack
ewallet 4.0 warez
gt interactive driver no cd crack
cricket 2002 game crack

hello каза...

how are you
goode

Анонимен каза...

Русскоговорящий офис в самом центре
Лас Америкас у ворот отеля Хесперия Троя.
Аренда авто, морская рыбалка, дайвинг, водные мотоциклы и морские прогулки
с наблюдением за китами, кашалотами и дельфинами в их естественной среде
обитания. Все цены значительно ниже предложений больших русских
операторов, например, самая востребованная экскурсия в Лоро Парк с
трансфером у нас стоит только 38 евро.
Тел: 0034 620 34 10 40 (поддержка русскоязычных туристов с 9.00 до 21.00)
[url=http://tenerife-excursions.ru]Самые дешевые экскурсии на Тенерифе[/url]